Allround productiemedewerker in de Zaanstreek

24/7 bereikbaar
gekwalificeerd personeel
zaanse aanpakkers mentaliteit
per dag inzetbaar
 

Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam? Dan helpt ons bedrijf in Koog aan de Zaan, in de omgeving van Zaandam, u met het vinden van de juiste baan. De werkzaamheden van allround productiemedewerker spelen zich af op verschillende locaties. Als allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam gaat u aan de slag met verschillende werkzaamheden in het productie- en uitpakproces. 

Ben jij op zoek naar een baan?

Schrijf je in

Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker in de Zaanstreek?

Bent u op zoek naar een allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam? De Koger in Koog aan de Zaan, in de buurt van Zaandam, helpt u graag bij het vinden van betrokken personeel. Het personeel dat wij u aanbieden, wanneer u een allround productiemedewerker zoekt in de Zaanstreek of Amsterdam, weet van aanpakken en zijn allemaal gekwalificeerd. Wij vinden voor u betrokken productiemedewerkers

Blije werknemer

Bespreek uw wensen en behoefte en neem contact op

Als allround productiemedewerker in de Zaanstreek en omgeving Amsterdam bent u flexibel inzetbaar en bereid om productiewerk in ploegendiensten te verrichten. Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker? Dan helpen wij u graag. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u antwoord op al uw vragen. Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 075 670 0594 of stuur een e-mail naar info@dekoger.nl. Wij bespreken graag met u al uw wensen en behoeften. Alleen op deze manier kunnen wij op zoek naar de beste match in ons grote personeelsbestand.