Allround productiemedewerker in de Zaanstreek

24/7 bereikbaar
gekwalificeerd personeel
zaanse aanpakkers mentaliteit
per dag inzetbaar
 

Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam? Dan helpt ons bedrijf in Koog aan de Zaan, in de omgeving van Zaandam, u met het vinden van de juiste baan. De werkzaamheden van allround productiemedewerker spelen zich af op verschillende locaties. Als allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam gaat u aan de slag met verschillende werkzaamheden in het productie- en uitpakproces. 

Ben jij op zoek naar een baan?

Schrijf je in

Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker in de Zaanstreek?

Bent u op zoek naar een allround productiemedewerker in de Zaanstreek of omgeving Amsterdam? De Koger in Koog aan de Zaan, in de buurt van Zaandam, helpt u graag bij het vinden van betrokken personeel. Het personeel dat wij u aanbieden, wanneer u een allround productiemedewerker zoekt in de Zaanstreek of Amsterdam, weet van aanpakken en zijn allemaal gekwalificeerd. Wij vinden voor u betrokken productiemedewerkers

Blije werknemer

Bespreek uw wensen en behoefte en neem contact op

Als allround productiemedewerker in de Zaanstreek en omgeving Amsterdam bent u flexibel inzetbaar en bereid om productiewerk in ploegendiensten te verrichten. Bent u op zoek naar een baan als allround productiemedewerker? Dan helpen wij u graag. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u antwoord op al uw vragen. Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 075 670 0594 of stuur een e-mail naar info@dekoger.nl. Wij bespreken graag met u al uw wensen en behoeften. Alleen op deze manier kunnen wij op zoek naar de beste match in ons grote personeelsbestand.


Over ons Ik zoek werk Ik zoek personeel Ons team Contact Privacyverklaring RI&E documenten